Ua Ru
Головна сторінка   Карта сайту   Написати листа
Ісус змінив моє життя


   Мене звати Віталій, мені 35 років. Народився у Тернополі в сім’ї службовців. Я хочу розповісти про великі і чудні діла БОГА, які Він учинив у моєму житті.
Від дня народження мене супроводжували хвороби - це були різноманітні застуди і всі дитячі вірусні інфекції, які важко переносились моїм організмом. Декілька разів я був на межі між смертю та життям. У 1985 році, коли мені було 10 років, Тернопіль охопила, епідемія вірусного гепатиту «А». Імунітет у мене був слабкий і я захворів.
Через 40 нестерпних днів я був, нарешті, виписаний з лікарні, із суворою забороною вживати смажені, масні, гострі страви і, навіть, шоколад... Практично усе смачне їсти мені було не можна! І це на все життя!
В 13 років я почав курити цигарки, у 16 „травку”(коноплю), а вже у 17років, тільки-но закінчивши навчання у середній школі, перший раз вколовся.
У 1993 році, навчаючись на другому курсі інституту, я вдруге захворів гепатитом, цього разу форми «В». Інфікування відбулось через вживанню наркотиків. Це був ще один важкий удар для моїх батьків, які не знали, що я коловся. Я до цього серйозно не поставився і коли лежав у лікарні продовжував палити цигарки і коноплю. Лікарі сказали, що тепер я інвалід на все життя, але мене це не зупинило. Через три роки я втретє переніс гепатит, на цей раз гепатит «С» (його ще називають „лагідний вбивця”).
   Взагалі, важко повірити, що одна людина може стільки разів хворіти на гепатит, але в 23 роки я захворів гепатитом вчетверте. Коли в мене почались больові приступи, що подібні на ломку наркомана, я намагався „спастись дозою”, але ставало ще гірше. Так як я лежав дома, доступу до наркотиків у мене не було, через це почалась ломка „в квадраті”.
Я не міг більше витримувати цього нестерпного болю - я стогнав і молився до Бога - я благав Його забрати моє життя.
Але милість Божа була зі мною! Бог вклав у моє серце страх, і я схаменувся. Я повністю дотримувався усіх вказівок лікарів, навіть перестав палити і колотись!
Нажаль, все це тривало не довго. Вже через місяць після лікарні я знову почав палити цигарки, а ще через місяць - коноплю. Тільки от колотись я боявся, бо думав ,що коли вколюсь, хоч один раз, то помру на місці.

  Я розумів, що так безглуздо жити далі неможливо, але сам нічого з цим вдіяти не міг. Десь глибоко в серці я знав, що настане той день коли знову вколюсь, і ця думка мене дуже лякала.
Нащастя, Бог простягнув до мене Свою руку, пославши на мій шлях Своїх дітей, які розповіли мені добру новину – вістку спасіння: „Так-бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне.”(Ів. 3:16).
  
 
Мене запросили до церкви „Свідоцтво Христа”. Я прийшов на служіння і в той день Бог торкнувся мого серця! Я покаявся у своїх гріхах і віддав життя Ісусу Христу, я запросив Його у своє серце. Відтоді Він став моїм Господом і Спасителем!!! Я всім своїм серцем повірив у Бога, що Він може спасти мою душу і подарувати вічне життя! Мало того, я переконався, що Він піклується про наше життя й тут, на землі.
Після молитви покаяння пастор церкви запитав, чи є у мене якісь проблеми зі здоров’ям? З моїм списком хвороб це було навіть смішно. Я стисло переказав всю свою історію. У відповідь, пастор, на основі багатьох місць із Біблії та реальних прикладів, що стались у церкві „Свідоцтво Христа”, розповів мені, що Бог зціляє любу хворобу і дарує повне звільнення від всякої згубної залежності, у тому числі і від наркотичної. Пастор поцікавився, чи маю я бажання, щоб за мене помолились. Звичайно я не відмовився. Під час молитви я закрив очі і побачив видіння, наче моя печінка була роздута, покрита „зеленою плівою” і потріскана по краях. Раптом, я побачив Божі руки, які просто взяли цю печінку і на її місце поставили гарну та нову! СЛАВА БОГУ - ВІН МЕНЕ ЗЦІЛИВ!!!
Я 11 років палив цигарки, 9 років коноплю, 7 років коловся і після молитви Церкви БОГ МЕНЕ ЗВІЛЬНИВ!!! СЛАВА БОГУ!!!

  Минуло вже 11 років. Я повністю здорова людина, дякуючи тільки одному БОГОВІ! Господь дарував мені прекрасну дружину Олену з якою ми маємо вже трьох діточок: Оленка - 9 років, Давид - 7 років і Ной – 4 роки. І тепер я і мій дім служимо Господу Ісусу Христу!










 









Сотворение мира. Теория эволюции. Динозавры. Возраст Земли. Всемирный потоп. Наука и Библия. Семинар Кента Ховинда.
 
svidoctvo.org.ua © 2018 розробка: vlasne.info