Ua Ru
Головна сторінка   Карта сайту   Написати листа
Запитання-відповідь


Продовження теми "Шаббат"
Доброго дня, Вибачте, що так довго не відповідав.

1) Згідно ваших слів: "Адже, заповідь святкувати суботу була повелінням для ізраїльського народу в часи Старого Заповіту, а для новозавітніх християн Христос залишив Одну Заповідь - люби ближнього як самого себі і люби Бога... " - означає, що інші заповіді автоматично відміняються? 10 заповідей нам ж дав не Ісус а Бог через Мойсея в старому заповіті.
2) Ваш приклад з Біблії трохи не про те, що питав я. Його потрібно розгляди в комплексі з подіями, що йому передували: "І Він знову до синагоги ввійшов. І був там один чоловік, який мав суху руку.
І, щоб обвинуватити Його, наглядали за Ним, чи Він у суботу того не вздоровить.
(Мк 3:1,2)" Тут йдеться мова про зцілення і тому Ієшуа правильно сказав про добро и зло. А як що-до куховаріння в суботу? Ремонту квартири чи виготовлення меблів? Думаєте Ієшуа, як тесля, працював в суботу?
3) Що можете сказати з приводу цих слів (в контектсі нашої розмови): "Не подумайте, ніби Я руйнувати Закон чи Пророків прийшов, Я не руйнувати прийшов, але виконати. Матвія, 5:17" Тут Ієшуа говорить про те що він не противоречить Закону, але виконує (як пророцтва так і заповіді).
5) Окрім вище сказаного, мушу зазначити, що Ієшуа пускали вчителювати в синагогу, а це свідчить про те, що він виконував закон Мойсея. Якщо б він не дотримувався хоча б однієї заповіді то його б не допустили до викладання.
6) Також дайте все таки відповіть чому шабат починається з пятниці?
Александр
13:30 28.03.2011
відповідь:

Шалом, хаверім!
1)Звичайно, що ні....ніхто не говорить, що 10 заповідей відмінені. Читаємо уважно Писання, Матвія 22 розділ :36 Учитель! какая наибольшая заповедь в законе? 37 Иисус сказал ему: возлюби Господа Бога твоего всем сердцем твоим и всею душею твоею и всем разумением твоим: 38 сия есть первая и наибольшая заповедь; 39 вторая же подобная ей: возлюби ближнего твоего, как самого себя; 40 на сих двух заповедях утверждается весь закон и пророки.
Спробуємо розібратися - 10 заповідей умовно поділяються на заповіді по відношенню до Бога (перші 4 заповіді) і заповіді по відношенню до людини(6 заповідей). Тому, Ісус говорить про любов до Бога і любов до ближнього, і каже , що ЦІ ДВІ ЗАПОВІДІ є основою ВСЬОГО ЗАКОНУ!!! Люблячи Бога, я не буду робити собі кумира, люблячи ближнього, я не буду виголошувати брехні проти нього і т.д.
2) Читаєм далі Писання,
12 розділ Матвія: 1 В то время проходил Иисус в субботу засеянными полями; ученики же Его взалкали и начали срывать колосья и есть. 2 Фарисеи, увидев это, сказали Ему: вот, ученики Твои делают, чего не должно делать в субботу. 3 Он же сказал им: разве вы не читали, что сделал Давид, когда взалкал сам и бывшие с ним? 4 как он вошел в дом Божий и ел хлебы предложения, которых не должно было есть ни ему, ни бывшим с ним, а только одним священникам? 5 Или не читали ли вы в законе, что в субботы священники в храме нарушают субботу, однако невиновны? 6 Но говорю вам, что здесь Тот, Кто больше храма; 7 если бы вы знали, что значит: милости хочу, а не жертвы, то не осудили бы невиновных, 8 ибо Сын Человеческий есть господин и субботы.
Олександр, Ісус каже про тих хто порушує суботу, як про невинних в цьому...як так може бути?? Відмінили заповідь про суботу? Та ні, просто МИЛІСТЬ ВИЩЕ ЗАКОНУ.....каже Христос...Олександр, невже ви не приготує в суботу їжу голодному чи спраглому, якщо він попросить вас про це??? І ще питання до вас: де різниця в куховірінні між приготуванням борщу і заварюванням чаю??? Що буде вмінятися в гріх -перше чи друге?
Божих Благословінь !


Шаббат
Здравствуйте,
Нужно ли чтить субботу, как говорится в Библии или можно пренебречь 4 заповедью и чтить воскресенье? И нужно ли вообще это и зачем? А также объясните, почему Шаббат начинается вечером пятницы, а не в субботу?
Александр
13:47 18.03.2011
відповідь:

Олександр, дякуємо за питання. Читаючи Новий Заповіт, Господа нашого Ісуса Христа, знаходимо чудову відповідь про суть святкування чи не святкування "суботи" :
4 А им(фарисеям) говорит(Ісус): должно ли в субботу добро делать, или зло делать? душу спасти, или погубить? Но они молчали.
(Мар.3:4)
Олександр, цим риторичним запитанням, на яке відповіді так і не послідувало, Ісус Христос дає нам зрозуміти - "почитание" окремого дня тижня(суботи, неділі) не має ніякого значення, якщо ми не робимо в цей день добро від усього серця. Адже, заповідь святкувати суботу була повелінням для ізраїльського народу в часи Старого Заповіту, а для новозавітніх християн Христос залишив Одну Заповідь - люби ближнього як самого себі і люби Бога...
Сам "Господин суботи", як каже про Ісуса Святе Писання, дає нам зрозуміти, що щира любов до людей і до Бога, є істиним поклонінням Творцю, а не дотримання певних обрядів чи постанов.
Олександр, бажаємо Вам всіх Благословінь Нашого Господа Ісуса Христа!


Питання
Чи може брат або сестра принімати Тіло і Кров ,якщо не приняте водне хрещення ?? Дякую,
Роман
13:52 20.01.2011
відповідь:

Роман, дякуємо за запитання.
А що заважає брату чи сестрі, яка хоче приймати "причастя" прийняти водне хрещення? Адже, якщо християнин розуміє значення "тіла і крові", тобто вірить в смерть і воскресіння Ісуса Христа, приймає його за свого Господа, хоче бути причасником воскресіння, то чому не визнати цю віру прийнявши водне хрещення?
Звичайно, якщо ви запитаєте "чи є таке в Новому Заповіті" , то ми не знайдемо такого прикладу, де є заборона приймати "причастя" тим хто не прийняв водне хрещення. Тому, дане рішення, - це внутрішнє питання помісної Церкви, якого ми дотримуємся, а саме - дозволяти приймати "тіло і кров", тим хто прийняв водне хрещення.
Бажаємо Вам Всіх Благословінь Нашого Господа Ісуса Христа.


бізнес
Слава богу!
чи є у вас семінари або вчення про фінанси?де і коли?
дякую
З Богом!
Анатолій
15:17 16.01.2011
відповідь:

Ні, таких семінарів не проводимо.
Дякуємо за цікавість до сайту.
Всіх Благословінь Божих!


Роман: Що було першим Різдвяним подарунком?
Романе, мир тобі. Думаю, що першим подарунком було народження Мессії і Спасителя і Заступника Христа. Це був нам подарунок від Бога. Подарунок перший Христу принесли мудреці зі Сходу - дорогоцінності. А подарунком першим для людей стала Добра Новина, що народився Мессія. Якщо ти святкуєш Різдво, то для тебе цей подарунок від Бога!!! Вітаю тебе! Бог подарував тобі спасіння в Ісусі, він вже помер за тебе і воскрес, став Посередником між Богом і людьми, щоб і ти міг вільно приходити до Батька! )))) Як тобі такі подарунки?
Оксана
22:06 05.01.2011

Вітаю !
Добра новина ! Успіху !
Роман Статкевич .
msmstart@yahoo.com
09:49 05.01.2011
відповідь:

Роман, дякуємо щиро зо хороші слова!


подяка!
Mолодцi!!!!БОЖИХ вам благословiнь!!!!!!!!
Петро
22:47 01.01.2011
відповідь:

Дякуємо Петро, вам теж бажаємо ВСІХ БЛАГОСЛОВІНЬ НАШОГО ГОСПОДА ІСУСА ХРИСТА!


Молодці!
Бажаю щоб сайт був "живим", наповненим духовною їжею і служив для розповсюдження Євангелії по всій землі!
Нехай Господь благословить цей проект і всіх, хто над ним працює!
Андрій Недошитко
00:44 08.03.2010
відповідь:

Дякуємо!


Так тримати!
Сайт з перспективою! Бажаю успіхів в розвитку і наповненні сайту! Так тримати і нехай прославиться в цьому імя Господа нашого Ісуса Христа! АМІНЬ!!!
Тарас Мамус
23:57 02.03.2010
відповідь:

Дякуємо за вітання!!!


сторінка Попередня 1 2 3


Ви можете залишити нам своє повідомлення:

Заголовок:

Текст повідомлення:

Автор:

E-mail для отримання відповіді:

(введений Вами е-mail не буде відображатись в гостьовій)
Введіть 5 цифр, що зображені ліворуч:






Сотворение мира. Теория эволюции. Динозавры. Возраст Земли. Всемирный потоп. Наука и Библия. Семинар Кента Ховинда.
 
svidoctvo.org.ua © 2018 розробка: vlasne.info